Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avem listele oficiale! Iată cine vrea să conducă justiţia din Dobrogea! (documente)

ro

28 Apr, 2018 00:00 3697 Marime text
Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii tabelul cu numele candidaţilor judecători care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcţii de conducere la judecătorii, tribunale şi curţi de apel din perioada 22 martie - 28 iunie.
 
Iulia Constanţa Barac, judecător al Judecătoriei Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Constanţa, post ocupat în prezent de Mihaela Cristina Grădinariu.
 
Marius Cătălin Croitoriu, judecător al Judecătoriei Constanţa, a candidat pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Medgidia, însă el a fost declarat respins, din cauza lipsei evaluării.
 
Şi Constanţa Ilie, judecător al Judecătoriei Constanţa, candidează pentru funcţia de preşedinte al Judecătoriei Constanţa. Tot pentru şefia Judecătoriei Constanţa s-a înscris şi judecătorul Cătălin Jigău, din Curtea de Apel Constanţa.
 
De asemenea, INM a publicat şi tabelul cu numele candidaţilor procurori care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul/examenul pentru numirea în funcţii de conducere la parchetele de pe lângă judecătorii, tribunale şi curţi de apel din perioada 22 martie - 28 iunie.
 
Ana Maria Casian-Mauna, procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
 
Aurel Mihail Ciorobea, procuror din Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, candidează pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.
 
Şi Marina Coca Creţu, procuror din Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcţia de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii