Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AUR atacă în instanță amenda primită de la Poliția Locală Constanța pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991

ro

11 Feb, 2024 17:00 804 Marime text
  • În luna ianuarie a.c., Direcția Poliția Locală Constanța a aplicat o contravenție pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991 organizației AUR de la Constanța
  • Direcția Poliția Locală s-a autosesizat și a efectuat un control și a constatat că cei de la AUR aveau taxa pentru schelă achitată, însă pentru pictura nu au putut prezinta dovezile că au autorizații
  • S-a aplicat amenda de 1.000 de lei și cele trei măsuri  pentru intrarea în legalitate - aducerea clădirii la starea inițială, obținerea autorizațiilor pentru lucrările efectuate și sistarea lucrărilor”, potrivit Poliției Locale
     
 
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța, secția civilă dosarul numărul 3703/212/2024 având ca obiect plângere contravenţională DGPL 50002555. Pârât în dosar este municipiul Constanța prin primar. 

AUR contestă amenda primită în luna ianuarie a.c.

În luna ianuarie a.c., Direcția Poliția Locală Constanța a aplicat o contravenție pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991 organizației AUR Constanța.

Direcția Poliția Locală s-a autosesizat și a efectuat un control și a constatat că cei de la AUR aveau taxa pentru schelă achitată, însă pentru pictura nu au putut prezinta dovezile că au autorizații.

S-a aplicat amenda de 1.000 de lei și cele trei măsuri  pentru intrarea în legalitate - aducerea clădirii la starea inițială, obținerea autorizațiilor pentru lucrările efectuate și sistarea lucrărilor”, potrivit Poliției Locale.

Magistrații nu au stabilit deocamdată un termen în dosar.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Poliția Locală Constanța a amendat organizația municipală AUR pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 11 Feb, 2024 20:35 Daca erau folosite culorile steagului Ucraina se mai venea politia locala ?