Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Locală Constanța a amendat organizația municipală AUR pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991!

ro

17 Jan, 2024 15:24 1272 Marime text


Direcția Poliția Locală Constanța a aplicat o contravenție pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991 organizației municipale a AUR Constanța.

Directorul Poliția Locală, Ionuț Dumitru a precizat pentru ZIUA de Constanța că „pe 15 ianuarie a.c., polițiștii locali s-au autosesizat și au efectuat un control și am constatat că aveau taxa pentru schelă achitată iar pentru pictura urmau să ne prezinte dovezile că au autorizații, ceea ce nu s-a mai întâmplat. S-a aplicat amenda de 1.000 de lei și cele trei măsuri  pentru intrarea în legalitate - aducerea clădirii la starea inițială, obținerea autorizațiilor pentru lucrările efectuate și sistarea lucrărilor”.

Dacă cei de la AUR vor continua lucrările, polițiștii locali vor fi nevoiți să trimită remită cazul la Parchet, a mai adăugat șeful Poliției Locale Constanța.

Imobilul în care se află sediul organizației municipale este închiriat.

In legătură cu amenda dată de DGPL, coordonatorul organizatiei municipale a AUR Constanța, Ovidiu Cupsa a precizat pentru Ziua de Constanța: 

„Amenda a fost transmisă către sediul central de la Bucuresti al formațiunii politice, deoarece pe plan local, filiala nu are personalitate juridică".
 
Citește și: 

Conferință de presă AUR Constanța, la sediul nou. George Simion prezent la eveniment
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii