Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au declarat recurs. Magistrații de la Tribunal au dictat evacuarea Asociaţiei „Fair Play“, fondată de Radu Mazăre!

ro

26 Sep, 2022 12:12 1266 Marime text


Asociaţia „Fair Play“, fondată de fostul primar al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, a declarat recurs în dosarul împotriva actualei administrații locale.

În martie a.c., Asociația a înregistrat pe rolul Tribunalului Constanța, secția I civilă, dosarul nr. 1653/118/2022, având ca obiect acțiune în constatare împotriva Consiliului Local al Municipiului Constanța și municipiului Constanța, prin primar.

Asociaţia Fair-Play din Constanţa condusă de Paula Cioceanu, fost consilier local PSD în perioada 2008 – 2012 a pierdut pe fond procesul cu Primăria Constanța.

La termenul din aprilie a.c., magistrații de la Tribunalul Constanța a admis cererea Consiliului Local Constanța și a anulat „cererea reconvenţională formulată de către Asociația Fair-Play în contradictoriu cu reclamanţii-pârâţi Consiliul Local Consanța și municipiul Constanța prin primar, ca netimbrată. Dispune evacuarea pârâtei din imobilul situat în municipiul Constanţa, format din cămin de nefamili?ti şi terenul aferent în suprafaţă totală de 1800 mp, din care teren aferent imobilului în suprafaţă de 300 mp. Obligă pârâta la plata cheltuielilor de judecată către reclamanţi, în cuantum de 1171 lei reprezentând taxă judiciară de timbru (100 lei) şi onorariu avocat (1071 lei). Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data comunicării, ce se depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 28.04.2022".

Așa cum precizam mai sus, Asociația a depus recurs în această cauză pe 05.07.2022.

Magistrații de la Curtea de Apel nu au stabilit deocamdată un termen pentru judecarea apelului.

 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Asociaţia „Fair Play“, fondată de Mazăre, la judecată cu administrația Chițac
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii