Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestări de ultim moment la Tribunalul Constanța! (MINUTĂ+VIDEO)

ro

25 Feb, 2022 15:55 3416 Marime text


 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus azi, 25 februarie 2022, arestarea preventivă a două persoane suspectate de trafic de droguri de mare risc și de risc.
 
Decizia nu este definitivă!
 
Oficial!
 

Admite propunerea de arestare preventivă formulată de În baza art.223 alin. 2 teza a II-a Cod proc.pen., art. 202 alin. 1,3 Cod proc.pen. : Dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.02.2022 şi până la data de 26.03.2021, inclusiv, a inculpaților: - DOBRIȚĂ NICOLAE, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc, în mod continuat, prev. de art. 2 alin.1, 2 din Legea 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 Cod penal și cu aplic. art. 41 alin.1 Cod penal, - GIURCĂ NICOLAE CRISTIAN, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc, prev. de art. 2 alin.1, 2 din Legea 143/2000. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă. Respinge solicitările inculpaților, prin avocat, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar.

 
În cauză, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog au surprins în flagrant cei doi inculpați după ce au comercializat cantitatea de 38,58 grame de cocaină.
 
Cu ocazia percheziției efectuate asupra automobilului folosit de unul dintre inculpați a fost descoperită și ridicată cantitatea de 47,46 grame de cocaină.
 
Acțiunea a fost urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Constanța, în urma activităților fiind descoperite și ridicate cantitatea de 17 kilograme de canabis (muguri), sumele de aproximativ 25.000 de lei și 300 de euro, precum și un cântar electronic și 2 telefoane mobile.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție din cadrul B.C.C.O. Constanța - Serviciul Antidrog și al cadrelor de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

Percheziții în Năvodari. Cocaină și 17 kilograme de cannabis în locuința unui traficant de droguri (GALERIE FOTO+VIDEO)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii