Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:10 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arest la domiciliu pentru antrenorul de arte marţiale din Ovidiu acuzat de viol și condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare

ro

13 Jul, 2020 00:00 795 Marime text
  • Potrivit anchetatorilor, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, cu vârste cuprinse între şapte şi opt ani, în timpul desfăşurării orelor de sport.
Prin decizia de condamnare, magistrații de la Judecătoria Constanța au decis menținerea în stare de arest la domiciliu a antrenorului de arte marţiale, din Ovidiu, acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de coruperea sexuală a minorilor. El a fost condamnat în primă instanță la 15 ani de închisoare.
 
Totodată, instanța a menţinut măsura preventivă a arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat, urmând a fi verificată cel mai târziu la data de 25 iulie.
 
Potrivit anchetatorilor, bărbatul în cauză ar fi agresat sexual trei minore, cu vârste cuprinse între şapte şi opt ani, în timpul desfăşurării orelor de sport. Agresiunile s-ar fi petrecut de-a lungul a trei ani.
 
Nemulțumit de decizia de condamnare, antrenorului de arte marţiale a formulat apel, acesta fiind trimis spre soluționare Curții de Apel Constanța, instanță care va lua o decizie definitivă.
 
Citește și
 
Condamnare șoc în sportul constănțean! 15 ani de închisoare pentru un antrenor de arte marţiale, acuzat de viol

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii