Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ar fi omorât un copil. „L-am înecat!“ Povestea şocantă a deţinutului de la Poarta Albă, care a evadat în această dimineaţă

ro

03 Aug, 2017 12:36 4796 Marime text
Bărbatul de 38 ani, cu domiciliul în Piatra Neamț, condamnat la 20 de ani pentru omor şi încarcerat în Penitenciarul Constanța - Poarta Albă, care a evadat azi din punctul de lucru la care era repartizat, a solicitat atât Judecătoriei Medgidia, cât şi Tribunalului Constanţa să fie eliberat condiţionat. Judecătorii din cele două instanţe s-au opus, astfel că individul a rămas încarcerat. 

Citeşte şi Filtre în tot judeţul Constanţa. Alertă maximă Un deţinut din Piatra Neamț, condamnat pentru omor, este de negăsit

Potrivit http://monitorul.creatory.org/author/gabi-munteanu/page/117/, în iulie 2000, după ce consumase „cîteva beri si peste 500 de grame de rom si votcă, într-un bar, i-a spus unui cunoscut că merge să-i ia gîtul cu coasa vecinului său (…), de 84 de ani.
 
„Între cei doi era o stare conflictuală mai veche, generată de faptul că, în perioada cînd era minor, (…) furase niste bani de la (…) si, în urma reclamatiei la politie, s-a ales cu dosar penal, fiind internat într-un centru de reeducare. (…) a luat o coasă de acasă si a făcut cîtiva kilometri prin comună în căutarea bătrînului. Din fericire, acesta nu a fost găsit, însă tînărul era hotărît să facă moarte de om. A mers în colonia Sabasa, la (…), hotărît s-o omoare, luînd cu el o curea din cauciuc. «Am vrut să mă răzbun pe (…). Cineva îmi spusese că are pe altul, dar nu am găsit-o acasă. L-am găsit numai pe (…) si l-am înecat, ca să-i fac rău ei», a declarat inculpatul după arestare. Femeia nu era acasă, aici găsindu-l doar pe fiul ei cel mai mic, (…). Copilul a fost ademenit să meargă să facă o baie si în timp ce se bălăcea, (…) s-a apropiat pe la spate si, prinzîndu-l de gît, l-a izbit repetat cu fata de bolovanii din albie, tinîndu-l cîteva minute cu capul în apă. I-a dat drumul doar cînd a fost sigur că acesta s-a înecat. Pentru a nu fi descoperit cadavrul, a pus peste el două scînduri groase si un bolovan de aproximativ 30 de kilograme. După crimă, (…) a mers acasă si a povestit cele petrecute. La anchetă, a declarat că a ucis pentru a se răzbuna si că s-a gîndit mult la modalitatea de a-l omorî pe (…): prin sugrumare, în bătaie sau prin înec. Ultima variantă i s-a părut cea mai usoară“, conform sursei mai sus citate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii