Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:40 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anticorupţii din Constanţa au un nou şef (document)

ro

14 Feb, 2017 00:00 3521 Marime text
Serviciul Judeţean Anticorupţie din Constanţa are un nou şef, în persoana comisarului de poliţie Adrian Tănase.
 
Acesta i-a luat locul comisarului-şef de poliţie Stoian Buzoianu, care provenea din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Ialomiţa.
 
Buzoianu îi luase locul fostului şef al Serviciului Judeţean Anticorupţie constănţean din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, comisarul-şef Mircea Voicu, care a ieşit la pensie.
 
Potrivit declaraţiei de avere, Adrian Tănase deţine, din 2006, un apartament în Constanţa, conduce un automobil marca Daewoo Matiz, fabricat în 2004. Noul şef al Anticorupţilor deţine într-un cont aproximativ 5.000 de euro. În ceea ce priveşte venitul anual salarial, Adrian Tănase a declarat suma de 49.077 de lei.
 
Conform Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa desfăşoară activităţi de cercetare penală în lucrări penale, delegări ale unităţilor de Parchet şi ale Direcţiei Naţionale Anticorupţie, conform competenţelor conferite de lege, precum şi activităţi de primire a reclamaţiilor/petiţiilor cetăţenilor referitoare la acte sau fapte de corupţie săvârşite de personalul MAI.
 
Totodată, în cadrul activităţii de relaţii cu publicul, desfăşoară activităţi de consiliere a persoanelor care sesizează Direcţia Generală Anticorupţie la nivelul judeţului Constanţa, în conformitate cu programul de audienţe. Consilierea cetăţenilor are ca scop rezolvarea, în limitele competenţelor oferite de lege, a problemelor cu care aceştia se confruntă. Se vizează o consiliere corectă, obiectivă şi în spiritul legalităţii, fără a se aduce atingere drepturilor şi libertăţilor fundamentale.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii