Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, declarații de avere Narcisa Frandos deține un apartament în Constanța (documente)

ro

02 Mar, 2018 00:00 1713 Marime text
Narcisa Frandos, șef Serviciu Contracte Tarife în cadrul SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, deține, potrivit declarațiilor de avere completate în 2016 și 2017, un apartament în municipiul Constanța, dobândit în 1998, în suprafață de 60 de metri pătrați.
 
Mai mult, Narcisa Frandos a consemnat în declarația de avere completată în anul 2016 un venit anual de 40.618 lei. În declarația de avere completată în 2017, șefa Serviciului Contracte Tarife în cadrul SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu a declarat suma de 48.822 de lei (salariu la funcția de bază) și suma de 4.743 de lei (salariu în afara funcției de bază).
 
Conform propriilor declarații, Narcisa Frandos, șef Serviciu Contracte Tarife în cadrul SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, nu are interese.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Narcisei Frandos, șef Serviciu Contracte Tarife în cadrul SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor și ale angajaților celor mai importante instituții publice din județul Constanța și ai companiilor naționale, așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii