Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav! Un mort şi opt răniţi aproape de Cernavodă. Presupusul autor, condamnat

ro

14 Dec, 2018 00:00 1693 Marime text
Trimis în judecată de procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, un cetăţean de aproximativ 40 de ani, acuzat de ucidere din culpă şi de vătămare corporală din culpă, a fost condamnat, în primă instanţă, de Judecătoria Medgidia la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare.
 
Decizia nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru finele lunii februarie 2019.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia arată că, în luna august 2014, inculpatul a condus un automobil marca Dacia, model Logan, aproape de localitatea Cernavodă. Într-o curbă periculoasă, inculpatul a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe sens opus, unde a lovit o altă maşină condusă regulamentar de o femeie. În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului a unei persoane (pasager dreapta faţă în primul auto), rănirea atât a celor doi conducători auto, cât şi altor şase persoane.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa va fi definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii