Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2018 de coşmar. Fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa, condamnat şi amendat de Poliţia Locală. Acum se judecă pentru anularea contravenţiei

ro

31 Dec, 2018 00:00 2897 Marime text
Anul 2018 a fost unul extrem de prost pentru Ionuţ Corneliu Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Municipiului Constanţa.
În iulie a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanţa. Decizia finală a fost luată de judecătoarele Maria Uzună şi Eleni Cristina Marcu, din Curtea de Apel Constanţa. Totodată, Tribunalul Constanţa a dispus ca Ionuţ Corneliu Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Municipiului Constanţa, să presteze munca neremunerată în folosul comunităţii la care a fost obligat, prin sentinţă penală, în cadrul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa sau în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei“ Constanţa. Decizia este fără cale de atac.
 
Concomitent, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Municipiului Constanţa a fost amendat de Direcţia Poliţie Locală Constanţa.
Prin procesul-verbal de constatare a contravenţiei din 26.01.2018 încheiat de intimatul PMC Direcţia Poliţie Locală, petentul, Pripişi fost sancţionat în temeiul art. 26 alin. (1) lit. a) şi 26 alin. (2) din Legea nr. 50/1991 cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, pentru faptul că a executat lucrări de construcţii constând în desfiinţarea totală a corpului C1 în suprafaţă de 45,90 mp conform planului de amplasament şi delimitare a corpului de proprietate, fără a deţine autorizaţie de desfiinţare conform prevederilor Legii nr. 50/1991.
 
Pe fond, procesul a avut parte de mai multe amânări. În luna octombrie, instanţa i-a respins plângerea, ca nefondată. Pripişi a declarat apel. Dosarul a fost înregistrat pe 19 decembrie 2018. Magistraţii de la secţia de contencios-administrativ urmează să se pronunţe pe această speţă în 2019.
 
Citeşte şi:
 
Ionuţ Pripişi Fostul şef al Corpului de Control din Primăria Constanţa, muncă în folosul comunităţii la RAJDP ori în Spitalul Judeţean

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii