Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Coppa Italia)/Roma - Triestina 3-1, Pit a evoluat 45 de minute

ro

13 Jan, 2010 17:18 1114 Marime text

adrian-pit1.jpgFormaţia AS Roma s-a calificat, marţi seară, în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a trecut, pe teren propriu, de divizionara secundă Trietina, scor 3-1, meci în care Bogdan Lobonţ a fost doar rezervă, iar Adrian Piţ a jucat 45 de minute.

Gazdele au început prost partida şi s-au văzut conduse după doar cinci minute, cănd atacantul împrumutat de Bologna la Triestina, Della Rocca, a transformat un penalty just acordat de central. Romanii au revenit rapid în joc şi Brighi a egalat în urma unei faze confuze în terenul oaspeţilor, iar Vucinic şi Baptista, ultimul dintr-o lovitură liberă de manual, au stabilit scorul final. Mijlocaşul romăn Adrian Piţ a fost introdus pe teren la începutul reprizei secunde, în locul lui Cassetti în timp ce Bogdan Lobonţ a privit toată partida de pe banca de rezerve.

AS Roma va juca în sferturi cu Inter Milano, formaţia lui Cristi Chivu şi Denis Alibec, care s-a calificat în această fază după ce a trecut de Livorno, scor 1-0.

Jocurile AC Milan-Novara (liga a 3-a), Genoa-Catania şi Juventus-Napoli se vor disputa diseară, în timp ce partidele Fiorentina-Chievo, Udinese-Lumezzane (3) şi Lazio-Palermo se vor juca măine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii