Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preview Internet Explorer 9

ro

21 Mar, 2010 17:17 2546 Marime text

ie9.jpgMicrosoft a lansat primul preview al platformei Windows Internet Explorer 9, care include suport extins pentru HTML5, grafică şi text accelerate hardware şi un nou motor JavaScript.

Noua versiune a IE9 a fost prezentată în cadrul conferinţei MIX10 din Las Vegas. Dean Hachamovitch, General Manager Internet Explorer la Microsoft, a dezvăluit Internet Explorer 9 Platform Preview, cu suport extins pentru HTML5, grafică şi text accelerate prin hardware şi un nou motor JavaScript. Împreună, acestea permit dezvoltatorilor să folosească acelaşi markup şi să ofere aplicaţii web complexe, profitând de hardware-ul PC-urilor moderne.

Microsoft a anunțat, de asemenea, că va contribui la dezvoltarea de noi funcții şi îmbunătățiri în jQuery JavaScript Library şi a comunicat lansarea de noi kit-uri software pentru dezvoltatori (SDK-uri), Open Data Protocol (OData), care facilitează accesul acestora la date din cloud pentru a crea aplicații web cross-platform complete.

Ca parte a angajamentului privind interoperabilitatea, Microsoft a prezentat o serie de specificaţii tehnice printre care suport pentru CSS3, Scalable Vector Graphics (SVG), analiza XHTML şi tag-uri video şi audio folosind codec-uri standard (H.264/MPEG4 si MP3/AAC). Pe lângă acestea, Microsoft a demonstrat un nou motor JavaScript care folosește multiplele centre ale chip-urilor moderne pentru a gestiona mai eficient resursele computerelor şi pentru a îmbunătăți performanţa web. Alăturând interoperabilitatea unui nou motor JavaScript şi tehnologiei Direct 2D, Internet Explorer 9 permite dezvoltatorilor web să ofere utilizatorilor experiențe complete.

Continuarea pe: http://www.chip.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii