Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshop despre schimbul de bune practici privind utilizarea unor mijloace moderne de învățare organizat de Universitatea „Ovidius” Constanța

ro

06 Dec, 2023 10:55 758 Marime text


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 13 decembrie 2023, un workshop dedicat schimbului de bune practici privind utilizarea unor mijloace moderne de învățare destinate îmbunătățirii calității activității didactice, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT”.
 
Evenimentul se va desfășura în format hibrid, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Conferinței Internaționale „Global Economy Under Crisis” (GEUC), organizată de Facultatea de Științe Economice a UOC, în perioada 13-14 decembrie 2023.
 
„Ne bucurăm să putem organiza workshop-ul în cadrul acestei conferințe internaționale, ce reunește anual cadre didactice și cercetători din domeniul extrem de vast şi incitant al ştiinţelor economice, dar și din alte domenii cu un impact real asupra economiei globale. Dorim să valorificăm această ocazie pentru a facilita schimbul de bune practici cu personal similar din afara instituției noastre privind importanța utilizării mijloacelor moderne învățare pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, precizează directorul proiectului, conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu.
 
Workshop-ul completează schimburile de experiență la care au participat, în perioada septembrie-decembrie, cadre didactice titulare UOC și experți din cadrul proiectului, realizate cu personal didactic similar din centre universitare din țară (Universitatea din Oradea, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice din București), dar și din străinătate (John von Neumann University din Kecskemét, Ungaria).
 
Proiectul „Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional – INTER DIDACT” a primit o finanțare în valoare de 224.500 lei, din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
 
Citește și:
Universitatea Ovidius din Constanța organizează săptămâna profesiilor juridice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii