Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța Soluție informatică de monitorizare și evaluare a sănătății digitale

ro

10 Dec, 2021 10:28 1052 Marime text

 
  • Universitatea Ovidius din Constanța a proiectat, configurat și testat o soluție informatică  de monitorizare și evaluare a sănătății digitale.
În cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0384 - Bază de practică pentru o viață activă și sănătoasă a studenților din UOC în contextul pandemiei generate de virusul SAR-COV-2 (ACTIV-DIGI-SAN@UOC)“, UOC a conceput și a realizat un chestionar dedicat studenților, intitulat Tansformare și competențe digitale.

Comunicatul oficial al Universității Ovidius din Constanța:

„Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0384 - Bază de practică pentru o viață activă și sănătoasă a studenților din UOC în contextul pandemiei generate de virusul SAR-COV-2 (ACTIV-DIGI-SAN@UOC)“ a conceput și realizat, sub forma unor instrumente digitale adecvate disciplinelor din curriculumul celor 16 facultăți, un chestionar dedicat studenților, intitulat Tansformare și competențe digitale.

Universitatea Ovidius din Constanţa dorește să valorifice, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2021-0384 - ACTIV-DIGI-SAN@UOC, și nu numai, la maximum, oportunitățile pe care le oferă, în mileniul III, transformarea digitală și consideră tehnologiile digitale că pe un factor esențial de progres.

Link-ul de acces la chestionar este următorul: https://bit.ly/Digi-ADS

Chestionarul poate fi accesat de către studenții interesați, iar rezultale vor constitui un element esențial pentru dezvoltarea și implementarea, cu succes, a unor astfel de concepte, precum evaluarea sănătății digitale.

Secțiunea autoevaluării prin intermediul chestionarului elaborat în cadrul proiectului conține o serie de afirmații pentru a reflecta capacitățile digitale ale instituției de învățământ superior, definite ca abilitatea de a integra, de a optimiza și de a transforma tehnologiile digitale pentru a susține inovarea și spiritul antreprenorial.
 
Proiectul CNFIS-FDI-2021-0384 - ACTIV-DIGI-SAN@UOC beneficiază de o finanțare de 288 000 lei din bugetul alocat Ministerului Educației, din fondul de dezvoltare instituțională, Domeniul 3 – Asigurarea funcționării în bune condiții a grădinilor botanice universitare, a stațiunilor didactice, a bazelor de practică și a altor infrastructuri de susținere a activităților didactice, similare bazelor de practică, din cadrul universităților, folosite pentru instruirea studenților și este implementat de Universitatea Ovidius din Constanța în perioada mai – decembrie 2021.“

Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii