Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:12 28 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța și-a prezentat online oferta educațională candidaților din Africa de Nord și din Asia Centrală

ro

02 Dec, 2022 09:59 931 Marime text
Universitatea Ovidius din Constanța Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat, recent, la două evenimente internaționale de prezentare a ofertei educaționale, activități realizate în cadrul proiectului „Extinderea strategiei de internaționalizare și creșterea vizibilității Universității Ovidius din Constanța prin acțiuni de promovare în plan internațional ca universitate multiculturală comprehensivă” (ESPERO).

Evenimentele s-au desfășurat în format online și s-au adresat publicului din Africa de Nord și din Asia Centrală., transmit reprezentanții UOC. 
    

„Cele două târguri ne-au oferit oportunitatea de a face vizibile atât oferta educațională a UOC, cât și aspecte social-culturale ale județului Constanța. De asemenea, prin intermediul unei platforme online, oferită de către organizatori, am stabilit conexiuni cu participanții din cadrul manifestărilor. Aceștia s-au dovedit a fi interesați, în mod special, de taxele de școlarizare și criteriile de admitere, în funcție de programele de studii vizate”, a precizat prof. univ. dr. Cristina Duhnea, directorul proiectului.


Proiectul ESPERO, cod CNFIS-FDI-2022-0532, are o valoare totală de 311.500 lei și este unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii