Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:49 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța, la un nou târg educațional internațional

ro

02 Dec, 2021 11:35 686 Marime text
Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) a participat, în mediul virtual, la „Begin Online Edu Fair in the Balkans”, târg internațional de prezentare a ofertei educaționale al cărui public țintă a fost reprezentat de potențialii candidați ce provin din țări, precum: Albania, Bulgaria, Muntenegru, Republica Macedonia de Nord, Republica Serbia, informează conf. univ. dr. Cristina Duhnea.
         
Potrivit sursei citate, târgul a reunit 34 de instituţii ofertante din 19 ţări (Belgia, Canada, China, Elveția, Franța, Germania, Marea Britanie, România, Rusia etc.), participarea UOC, în cadrul acestuia, fiind axată pe creșterea vizibilității programelor de studii predate într-o limbă de circulație internațională, dar și celor predate în limba română, prin promovarea programului pregătitor destinat cetățenilor străini.
         

„Begin Online Edu Fair in the Balkans a reprezentat cel de-al treilea eveniment internațional de promovare a ofertei educaționale la care am participat în toamna acestui an, reușind astfel să acoperim trei mari zone geografice pentru potențialii candidați: Africa, Asia și Balcanii de Vest”, a precizat conf. univ. dr. Cristina Duhnea.

          
Participarea la eveniment a fost inclusă în proiectul Intensificarea și diversificarea inițiativelor de internaționalizare în Universitatea Ovidius din Constanța - educație și cercetare într-un mediu multicultural internațional (INTENS-O II), cod CNFIS-FDI-2021-0387, cu o valoare totală de 332.500 lei, fiind unul din cele șase proiecte ale UOC, finanțate de Ministerul Educației prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii