Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța Dezbatere despre importanța componentei de internaționalizare în programul de cercetare științifică al doctoranzilor

ro

14 Jun, 2024 13:40 594 Marime text


Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează miercuri, 19 iunie 2024, dezbaterea cu tema „Importanța componentei de internaționalizare în programul de cercetare științifică al doctoranzilor”, în cadrul Proiectului „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA”, transmit reprezentanții UOC prin intermediul unui comunicat de presă. 

Manifestarea se va desfășura în sala Google din campusul universitar, Corp A (Aleea Universității nr. 1), începând cu ora 15.00, iar la întâlnire vor participa doctoranzi înmatriculați în toate domeniile de studiu din cadrul UOC. Moderatorii evenimentului sunt prof. univ. dr. Elena Danteș, directorul proiectului AD. AUGUSTA, și prof. univ. dr. Cristina Duhnea, coordonator al activităților de promovare a științei în cadrul proiectului.

„Scopul evenimentului este de a spori colaborarea cu mediul academic internațional și de a facilita integrarea cercetătorilor în organizațiile de cercetare și inovare din regiunea Sud-Est a României”, precizează prof. univ. dr. Elena Danteș.

Potrivit sursei citate, confirmarea participării în cadrul dezbaterii se va face până la data de 17 iunie 2024, ora 16.00, accesând următorul link https://forms.gle/NrTuojsggPGCCnET6.

Proiectul „Înființarea și dezvoltarea Centrului Regional Sud-Est pentru orientarea în cariera de cercetător – AD. AUGUSTA” (cod 2/16.11.2022) este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României (Investiția 10. Înființarea și susținerea financiară a unei rețele naționale de opt centre regionale de orientare în carieră ca parte a ERA TALENT PLATFORM - Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării).


Citește și:

Spectacol al absolvenților Facultății de Arte din cadrul Universității ”Ovidius”, din Constanța pe scena Teatrului Jean Bart Tulcea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii