Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius din Constanța celebrează Ziua Internațională a Antarcticii

ro

19 Dec, 2022 12:10 1333 Marime text
Universitatea Ovidius ConstanțaFacultatea de Științe ale Naturii și Științe Agricole (FSNSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează marți, 20 decembrie 2022, de la ora 14.00, un seminar științific dedicat Zilei Internaționale a Antarcticii.

Potrivit Biroului de Presă al Universității Ovidius Constanța, Evenimentul se adresează studenților naturaliști și tuturor celor interesați de valoarea și particularitățile regiunii polare din sudul Pământului.

„La manifestare vor participa: Dan Petre, ambasadorul României în Argentina, contraamiralul Marcelo Tarapow, director general al Departamentului Educație în Marina Republicii Argentina și președinte al Academiei Antarctice din Argentina, alături de contraamiralul de flotilă Marian Săvulescu, membru al expediției RONARE 2017.
Totodată, în cadrul seminarului vor fi stabilite conexiuni cu stațiile Orcadas şi Belgrano II, cea mai veche, respectiv, cea mai sudică stație argentiniană din Antarctica.
Seminarul se va desfășura online, pe platforma Webex, link de acces: https://ovidius.webex.com/meet/daciana.sava“ - a mai precizat Biroul de Presă al Universității Ovidius Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii