Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” Constanța Facultatea de Psihologie și Științele Educației, la Simpozionul Regional ,,Perspective și experiențe în educația incluzivă”

ro

11 May, 2021 13:22 2738 Marime text
  • Evenimentul se va desfășura în cadrul a trei secțiuni: Metode interactive în educaţia incluzivă; Educaţia incluzivă aplicată – exemple de bune practici și Eu în școala incluzivă – concurs de lucrări artistice tematice.
Facultatea de Psihologie și Științele Educației (FPSE) a Universității Ovidius din Constanța (UOC), Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE), în parteneriat cu Casa Corpului Didactic (CCD) Constanța, organizează vineri, 14 mai, a IV-a ediție a Simpozionului Regional ,,Perspective și experiențe în educația incluzivă”, informează lect. univ. dr. Claudia Sălceanu.

Potrivit sursei citate, evenimentul se va desfășura în cadrul a trei secțiuni: Metode interactive în educaţia incluzivă; Educaţia incluzivă aplicată – exemple de bune practici și Eu în școala incluzivă – concurs de lucrări artistice tematice.

Fiecare secțiune va cuprinde sesiuni de comunicări științifice cu prezentare de lucrări și studii de specialitate dar și webinare susținute de specialiști în domeniu, precum: lect. univ. dr. Damian Totolan, prof. logoped dr. Ecaterina Totolan, prof. univ. dr. Traian Vrăsmaș, prof. psihopedagog Georgiana Soare, prof. psihopedagog Adina Sandu, prof. consilier școlar dr. Tatiana Barbaroș și psiholog psihoterapeut Cristinel Bălan.

Activitățile acestui simpozion se adresează cadrelor didactice din învățământul de masă și special, preșcolar, primar, gimnazial și liceal, dar și studenților și masteranzilor din domeniile de specialitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii