Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou sezon de lecții realizate cu drona, ”Educație la Înălțime”. Lecție specială din Portul Constanța (VIDEO)

ro

06 Oct, 2022 10:03 1433 Marime text
”Educație la Înălțime”, foto: ISJ Constanța Toamna aceasta aduce un nou sezon de lecții realizate cu drona, ”Educație la Înălțime”. Ministerul Educației este partener în acest proiect inovator, realizat de către Asociația Însemne în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României.

Lecțiile multidisciplinare sunt disponibile oricărei școli din România, care poate să le urmărească vineri de vineri, de la ora 10, pe canalul YouTube sau pe pagina de Facebook ”Educație la Înălțime”. Lecțiile sunt apoi difuzate și de postul național TVR 2., informează ISJ Constanța. 

În această toamnă vor fi realizate în total 10 lecții, dintre care 9 din diferite locuri din țară, iar una din străinătate, de la Paris. 

Vinerea aceasta, de la ora 10.00, este programată o lecție specială din Portul Constanța, care îi va purta pe elevi prin istoria navigației, le va prezenta reportaje, experimente și jocuri. Lecția va include și un concurs cu premii constând în cărți în valoare de 2400 de lei., a mai transmis sursa citată. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii