Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Titularizare 2022 Când are loc proba scrisă a examenului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar

ro

11 Jul, 2022 11:36 1317 Marime text
Examen de Titularizare. Foto: UnsplashCandidații înscriși la examenul de titularizare pentru un post în învățământ vor susține proba scrisă miercuri, 13 iulie, potrivit calendarului oficial aprobat de Ministerul Educației. 

Potrivit metodologiei concursului, proba scrisă începe la ora 9:00.

Candidații vor fi prezenți în sala de concurs cel mai târziu la orele 8.00. În toate sălile de concurs vor fi instalate camere audio-video de supraveghere.

Candidații nu pot avea asupra lor, în sala de concurs, obiecte sau materiale din următoarele categorii: genţi, poşete, ziare, reviste, cărți, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte dispozitive/mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanță, precum şi alte obiecte/materiale a căror utilizare afectează desfăşurarea concursului în condiții de legalitate, echitate şi obiectivitate.

După primirea subiectelor de concurs de către candidați, durata de redactare a lucrărilor este de 4 ore, timp ce poate fi depășit cu 1-2 ore numai de către candidații cu deficiențe grave.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii