Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Medicină a Universității Ovidius din Constanța celebrează 34 de ani de învățământ medical constănțean

ro

12 Apr, 2024 14:18 753 Marime text

foto: UOC
La Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) au loc, în perioada 12 - 13 aprilie a.c., Zilele Facultății de Medicină, o serie de manifestări organizate cu prilejul aniversării a 34 de ani de învățământ medical constănțean.
         
Festivitatea de deschidere a evenimentului a avut loc vineri, 12 aprilie a.c., la ora 11.30, în amfiteatrul A2, din corpul B al campusului universitar, au transmis reprezentanții UOC prin intermediul unui comunicat oficial.      

„Pe parcursul celor două zile, cadre didactice și studenți ai Facultății de Medicină vor susține lucrări științifice pe subiecte de actualitate din domeniul medical. Totodată, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici din Constanța (ASMTMC) va organiza un curs EKG101 și un workshop «Basic Life Support (BLS) în contextul unui accident»”, precizează prof. univ. dr. Doina Tofolean, decanul facultății.         

Potrivit sursei citate, calendarul acțiunilor aniversare include un turneu de șah, ajuns la cea de-a doua ediție, organizat de Facultatea de Medicină, pentru studenții, rezidenții, masteranzii, doctoranzii și cadrele didactice pasionate de acest sport al minții.Citește și:

Universitatea „Ovidius” Constanța îi va decerna titlul de „Doctor Honoris Causa” lui Andrzej Pastwa, de la Universitatea de stat Silezia, din Polonia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii