Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:31 30 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Cîmpeanu, precizări despre fișele de feedback prin care elevii notează activitatea profesorilor

ro

04 Jun, 2021 15:55 846 Marime text
  • Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a făcut, astăzi, la Digi24, și precizări cu privire la fișele de feedback semestrial, prin care elevii notează activitatea profesorilor.
Întrebat despre posibilitatea organizării olimpiadelor, ministrul Sorin Cîmpeanu a declarat:

„Am făcut toate demersurile pentru ca anul viitor să se organizeze toate olimpiadele școlare și, mai mult decât atât, concursul de robotică, având o importanță deosebită - am ridicat-o la rang de olimpiadă”, informează ministrul educației.


Ministrul Educației a făcut și precizări despre fișele de feedback pe care le vor primi elevii.

„De 1 iunie am semnat un ordin de ministru cu Metodologia de feedback din partea elevilor. A se înțelege foarte bine – părerea elevilor este esențială, îi ascultăm. Avem o rugăminte foarte importantă: să nu confunde însă rolul elevului cu cel al profesorului”, menționează Sorin Cîmpeanu.


El a menționat că acest instrument este destinat exclusiv profesorului care colectează acest feedback.

„Am observat o dorință a elevului de a da note profesorului. Feedback-ul este cu totul altceva. Feedback-ul este un instrument pe care profesorul îl folosește pentru a-și îmbunătăți metoda de predare în funcție de ceea ce percepe elevul. Nicidecum nu este o posibilitate ca elevul să dea notă profesorului”, informează ministrul Educației.

Sursă foto: Facebook.com / Sorin Mihai Cimpeanu

Ti-a placut articolul?

Comentarii