Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Skills@Work Challenge 2010 O eleva din Constanta, in echipa castigatoare

ro

03 Mar, 2010 01:46 1748 Marime text
skills_work_2010.jpgSâmbătă, Junior Achievement România şi British Council au organizat faza naţionalăa competiţiei Skills@Work Challenge 2010. Echipa câştigătoare va participa la finala europeană din cadrul „Innovation Expo", de la Belgrad, din perioada 21 - 25 aprilie. Din aceasta face parte şi Nae Andreea, elevă a Liceul Teoretic Ovidius din Constanţa.

Membrii echipei câştigătoare care vor reprezenta România la această finală europeană sunt de la licee cu profiluri diferite - informatică, economic şi tehnic. Elevii sunt de la Colegiul Naţional de Informatică Grigore Moisil - Braşov, Colegiul Tehnic Mihai Bravu - Bucureşti, Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu - Cluj Napoca, Liceul Teoretic Ovidius - Constanţa şi Colegiul Economic FS Nitti - Timişoara.

Skills@Work Challenge este o competiţie internaţională care se derulează în zece ţări europene şi reuneşte elevi din învăţământul tehnic şi de specialitate pentru a găsi soluţii creative la o problemă dată. Anul acesta, 108 de elevi din 25 de licee din Braşov, Bucureşti, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara au răspuns provocării lansate de Microsoft de a concepe un obiect pentru promovarea portalului e-aptitudini.ro - un spaţiu virtual pentru cererea şi oferta de cursuri din domeniul IT, pe trei niveluri: IT Start, IT Job şi IT Profesional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii