Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:45 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situaţie inedită la Techirghiol! La Liceul „Emil Racoviţă”, profesorii nominalizaţi pentru funcţia de director au refuzat să candideze

ro

26 Aug, 2015 00:00 1959 Marime text
În timp ce elevii constănţeni se bucură de ultimele zile de vacanţă, în învăţământ au avut loc schimbări majore. Prin urmare, în perioada 18-25 august, s-au desfăşurat alegeri pentru funcția de director și director adjunct în cinci unități școlare din județul Constanța.
 
Este vorba despre Liceul Tehnologic Cumpăna, Liceul Tehnologic „Axiopolis” din Cernavodă, Școala Gimnazială „I. Borcea” din Agigea, Liceul Teoretic „E. Racoviță” din Techirghiol şi Școala Gimnazială „Spiru Haret” din Medgidia.
 
Pe 19 august, la Liceul Tehnologic Cumpăna, au fost alese, în cadrul Consiliului Profesoral, Daniela Cristea, în funcția de director, și Ionela Baciu, în funcţia de director adjunct. Pe 19 august au avut loc alegeri şi la Școala Gimnazială „Spiru Haret” din Medgidia, unde, prin vot secret, a fost aleasă Alina Magdalena Păvăleanu.
 
De asemenea, pe 25 august, în cadrul Consiliului Profesoral al Liceului Tehnologic „Axiopolis” din Cernavodă, Viorica Adela Bănică a fost propusă și aleasă pentru a ocupa funcția de director în anul școlar 2015-2016. Tot pe 25 august au fost programate alegeri pentru funcția de director și la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din Techirghiol. Însă aici avem parte de o situaţie inedită, deoarece cadrele didactice nominalizate au refuzat să candideze.
 
Cu privire la Școala Gimnazială „Ion Borcea” din Agigea, menționăm că, în cadrul Consiliului Profesoral al școlii, a fost propusă și votată Valeria Hânză, care, ulterior, a renunțat, din motive personale.

Citeşte şi

Trei unităţi şcolare din Constanţa au directori noi

Ti-a placut articolul?

Comentarii