Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:29 21 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiunea specială a Bacalaureatului, la final. Cine a fost admis şi cine a fost respins de la Constanţa (document)

ro

12 Jun, 2017 00:00 2193 Marime text
Absolvenţii de liceu participanţi la loturile naţionale lărgite care se pregătesc pentru competiţiile internaţionale, precum şi absolvenţii de liceu care susţin examenul de admitere în universităţile din străinătate au susţinut sesiunea specială a examenului de Bacalaureat. Rezultatele finale au fost afişate pe data de 10 iunie.
 
Din Constanţa au participat la sesiunea specială de Bacalaureat şapte elevi: Alexandru-George Andrei, Răzvan Arnăut, Daciana-Elena Enache, Ghiorghe Florin, Paul Haidu-Gerea, Paul-Octavian Muraru şi Cristiana Miruna Tudor.
 
Iată ce rezultate au obţinut aceştia:
- Daciana-Elena Enache (Liceul Teoretic „Lucian Blaga“) - 8,41;
- Paul Haidu-Gerea (Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“) - 8,90;
- Paul-Octavian Muraru (Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“) - 7,91;
- Cristiana Miruna Tudor (Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) - 7,86;
- Alexandru-George Andrei (Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) - respins;
- Răzvan Arnăut (Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) - respins;
- Florin Ghiorghe (Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“) - respins.
 
Reamintim că, în perioada 27 mai - 10 iunie 2017, s-a organizat examenul de Bacalaureat 2017, sesiunea specială, în judeţul Prahova. La această sesiune s-au înscris absolvenţii de liceu participanţi la pregătirea loturilor naţionale ale României pentru competiţiile internaţionale sau care susţin examenul de admitere la universităţi din străinătate. În zilele de 29 şi 30 mai au avut loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă. Pe 31 mai sau fost evaluate competenţele lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională, iar în zilele de 2 şi 3 iunie, competenţele digitale. Prima probă scrisă, cea la Limba şi literatura română, s-a desfăşurat pe 6 iunie. Ea a fost urmată de proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iunie, de proba la alegere a profilului şi specializării. Proba scrisă la limba şi literatura maternă s-a susţinut pe 9 iunie.
 
Elevii din Constanţa care au susţinut examenele din cadrul sesiunii speciale de Bacalaureat vor participa la următoarele competiţii internaţionale: Daciana Elena Enache - Liceul Teoretic „Lucian Blaga“, gimnastică aerobică, Jocurile Mondiale, Florin Ghiorghe - Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, lupte, Campionatul European Juniori 2017, Răzvan Arnăut - Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, lupte, Campionatul European Juniori 2017, Cristiana Miruna Tudor - Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, tenis, Turneul Internaţional de Seniori, Alexandru George Andrei - Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“, handbal, Campionatul European U20, Paul Octavian Muraru - Colegiul Naţional „Mihai Eminescu“, karate, Campionatul European de Karate, Shito Ryu, Paul Haidu-Gerea - Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“, Olimpiada Internaţională de Chimie.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta rezultatele sesiunii speciale a Bacalaureatului 2017. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii