Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful ISJ Constanța, precizări despre activitățile privind recuperarea orelor din online

ro

12 Feb, 2021 14:30 2471 Marime text


„Fiecare cadru didactic știe ce are de făcut, fiecare profesor știe dacă are de efectuat, pe semestrul al II-lea, o oră în plus, două ore în plus, pentru fixarea informațiilor care au fost transmise în mediul online“, a precizat inspectorul școlar general al ISJ Constanța, Sorin Mihai, invitat la ZIUA Live.

Acesta a explicat că activitățile remediale nu țin de pandemie, nu țin de acest cadru. „Eu am făcut astfel de activități remediale tot timpul cu elevii mei, oricând simțeam că este nevoie“.

„Activitățile remediale nu se vor limita numai la recuperarea orelor din online. Se vorbește generic despre activități remediale. Dar astfel de activități se pot face și cu elevii olimpici, de exemplu. Este la latitudinea cadrului didactic să stabilească unde trebuie să aibă activități în plus“, a spus șeful ISJ Constanța

De asemenea, inspectorul școlar general a precizat că este important ca, în acest an școlar, să fie cât mai multe unități de învățământ care să încerce să implementeze programul Școală după Școală.

Legat de examenele naționale, inspectorul școlar general al Constanței, Sorin Mihai, a precizat la ZIUA Live că vor fi publicate broșuri cu exerciții pentru elevii din anii terminali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii