Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:42 05 12 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a încheiat cea de-a XIX-a ediţie a Concursului Internaţional de Creaţie „Marco e Alberto Ippolito“. Elevii mirciști au adus acasă premii importante

ro

12 Oct, 2021 09:08 682 Marime text
  • În ciuda condiţiilor dificile datorate crizei sanitare, organizatorii au reușit să readucă în inimile tuturor speranţa normalităţii, oferind elevilor și profesorilor șansa de a participa la activităţi frumoase, alături de personalităţi contemporane care activează în domenii diverse.
Recent s-a încheiat cea de-a XIX-a ediţie  a Concursului Internaţional de Creaţie “Marco e Alberto Ippolito”. Festivitatea de premiere s-a desfășurat în Italia, la Reggio- Calabria.

În ciuda condiţiilor dificile datorate crizei sanitare, organizatorii au reușit să readucă în inimile tuturor speranţa normalităţii, oferind
elevilor și profesorilor șansa de a participa la activităţi frumoase, alături de personalităţi contemporane care activează în domenii diverse.

Iniţiat în 2002, concursul și-a derulat momentul final, cel al premierii, în Italia, mai puţin în 2018 și 2019 când festivitatea s-a desfășurat în România, fiind găzduită de Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân”. Şi în acest an elevii mirciști au cules roadele muncii lor, aducând acasă premii importante.

Mai multe informaţii despre concurs și despre derularea acestuia în condiţiile pandemiei de Covid 19, miercuri, 13 octombrie, la ora 13, în sala “Ghe. Coriolan” a Colegiului.

Ti-a placut articolul?

Comentarii