Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Rafinare, informații de ultim moment despre incendiul de la Rafinăria Midia Năvodari!

ro

22 Jun, 2023 14:38 1595 Marime text
Rompetrol Rafinare a trimis un punct de vedere oficial legat de explozia care s-a produs la Rafinărie Midia Năvodari, în cursul zilei de 21 iunie 2023.

Rompetrol Rafinare va continua să asigure produsele necesare pe piața din România.

După ce incendiul a fost stins în siguranță, conform planurilor de intervenție în astfel de situații, echipele locale și autoritățile publice au realizat, în mod activ, măsuri de precauție pentru a preveni orice reaprindere, inclusiv manevre de răcire a instalației., se arată în comunicatul Rompetrol Rafinare. 

 
Iată comunicatul de presă pus la dispoziție de Rompertrol Rafinare: 


În urma incidentului survenit ieri la instalația de Hidrocracare Blândă (MHC), Rompetrol Rafinare a demarat o analiză internă, pentru evaluarea situației operaționale. Din primele estimări, impactul asupra activităților de producție ale rafinariei este unul redus. Rafinăria Petromidia continuă să funcționeze, restul instalațiilor aflate în fluxul tehnologic fiind securizate.

Instalația MHC este scoasă din fluxul de producție, rolul acesteia fiind preluat de alte unități. În funcție de evaluările interne, compania va adapta rețetele specifice de rafinare, pentru funcționarea la capacitatea optimă a unităților de producție.

Rompetrol Rafinare va continua să asigure produsele necesare pe piața din România.

După ce incendiul a fost stins în siguranță, conform planurilor de intervenție în astfel de situații, echipele locale și autoritățile publice au realizat, în mod activ, măsuri de precauție pentru a preveni orice reaprindere, inclusiv manevre de răcire a instalației.

   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii