Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

REZULTATE BACALAUREAT 2023 Județul Constanța ocupă primul loc la numărul de candidați care au obținut media 10

ro

03 Jul, 2023 17:49 1711 Marime text
Inspectoratul Școlar Județean Constanța informează că în urma publicării rezultatelor obținute de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului național de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2023, înainte de contestații județul Constanța ocupă primul loc în ceea ce privește numărul de candidați care au obținut media 10: cinci candidați au nota maximă la toate probele în județele Constanța, Argeș și Prahova. 

Potrivit ISJ Constanța, județul Constanța ocupă primul loc în ceea ce privește creșterea procentului de promovabilitate pentru toți candidații, față de anul școlar anterior: 4,1% (75,1% în 2023, față de 71,0% în 2022). 

De asemenea, județul Constanța ocupă al doilea loc în ceea ce creșterea procentului de promovabilitate pentru candidații din seria curentă, față de anul școlar anterior: 3,6%. 

ISJ Constanța menționează că nu există niciun liceu din județ cu promovabilitate „zero”, în ceea ce privește candidații din promoția curentă, la liceele din Deleni, Crucea, Mihai Viteazu și la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros cei care nu au promovat fiind candidați din serii anterioare.

Citește și: 

REZULTATE BACALAUREAT 2023Rata de promovabilitate în județul Constanța este de 75,1% (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii