Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect al Ministerului Educației Metodologie și calendar de înscriere a copiilor în învățământul primar (GALERIE FOTO)

ro

09 Feb, 2024 15:57 774 Marime text
Sursă foto: Facebook/Ministerul Educației
  • Ministerul Educației a pus în consultare publică proiectul Metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar!
     
Ministerul Educației a pus în consultare publică proiectul Metodologiei de înscriere a copiilor în învăţământul primar, conform Ministerului Educației.

Părinții ai căror copii au urmat învățământul preșcolar și care împlinesc în anul curent vârsta de 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligația de a înscrie copiii în învățământul primar în clasa pregătitoare.

Părinții ai căror copii împlinesc în anul curent vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie, inclusiv, pot să își înscrie copiii în învățământul primar, în clasa pregătitoare, dacă nivelul lor de dezvoltare este corespunzător.

Părinții ai căror copii împlinesc în anul curent vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie, inclusiv, care nu optează pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare pentru următorul an școlar sau ai celor al căror nivel de dezvoltare nu este corespunzător pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare vor fi consiliați în vederea înscrierii copiilor la grădiniță - în grupa mare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ministrul Educației, Ligia Deca, despre simularea Evaluării Naționale: „Trebuie să avem și subiecte care departajează”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii