Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Program special de Crăciun, prezentat de elevii Școlii Gimnaziale „Mihail Koiciu” din Constanța

ro

23 Dec, 2018 11:23 2949 Marime text
În fiecare an, Nașterea Domnului oferă bucurie, speranță și pace lăuntrică tuturor oamenilor. Crăciunul are, pe lângă aspectul profund spiritual, darul de a lega într-o singură simțire întreaga planetă. Sărbătoare a iubirii și a generozității, Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos imprimă vieții oamenilor o euforie caracteristică, un afect ce eliberează sufletele din lagărul cotidianului, împărtășind câte o picătură din dulceața eternității.

Elevii Școlii Gimnaziale Nr.10 “Mihail Koiciu”, Constanța, alături de părinți și cadre didactice, au marcat ineditul acestor zile printr-un program special ce s-a desfășurat săptămâna aceasta în școala noastră și nu numai.

Coordonați de învățătoarele Ignat Mihaela, Popescu Raluca, Tudor Carmen, Leaua Radiana , Simion Amalia, Ciubotaru Florica, Szente Cristina, Untaru Elena și Iuliana Macu, elevii claselor primare și-au încântat părinții și invitații prezenți la serbări prin ateliere de creație, scenete, colinde și dansuri.

În prezența directorului Cătălina Dumbravă, a cadrelor didactice invitate și a parinților, elevii claselor V -VIII, coordonați de prof. Radu Luminița - Carmen, Gheorghiță Doina ,Tudor Corina, Trașcă Ana, Inel Ionela și Muraru Betuel, au susținut un moment artistic încărcat de emoție. Momentele prezentate au transmis cu bucurie spiritul Crăciunului, sărbătoare mult așteptată atât de cei mici, cât și de cei mari.
După datina strabună, colindătorilor și tuturor celor prezenți la spectacol, le-au fost împărțiți covrigi și bomboane de directorul Cătălina Dumbravă.

Programul dedicat sărbătorilor de iarnă a fost încheiat de elevii claselor gimnaziale cu un gest emoționant, au mers cu colindul la Centrul de Îngrijire și Asistentă, Poarta Albă, unde au alinat singurătatea bătrânilor în prag de sărbători. Îmbrăcați în straie populare, coordonați de doamna director, Cătălina Dumbravă și domnul profesor, Muraru Betuel, elevii au fost primiți cu drag și astfel bătrânii și-au amintit cu drag de vremurile în care, în prag de sărbători, aveau familia aproape. Elevii au adus bucurie pe chipul bătrânilor și le-au îndulcit ziua printr- un program artistic deosebit.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii