Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premiu special pentru Colegiul Militar Constanța la etapa națională a Olimpiadei de ,,Cultură și Spiritualitate Românească”!

ro

17 May, 2023 09:39 918 Marime text

Sub coordonarea profesorilor Geanina Petronela Roșu și Adriana Argatu, Roxana-Eliza Tăgîrță, elevă în clasa a X-a D, a obținut premiul special la etapa națională a Olimpiadei de ,,Cultură și Spiritualitate Românească”.

La faza județeană a aceleiași competiții, sub îndrumarea profesorilor Mirela Dumitru-Savin și Adriana Argatu, Bianca Cristina Cărbunaru, de la clasa a XI-a C, a obținut premiul I.


„Timpul a orientat plăcerea mea de a citi spre a scrie. Treptat, șiruri de cuvinte și fraze au început să dicteze ritmul acestei noi pasiuni, care m-a purtat spre Oradea.

De-a lungul unei săptămâni, am avut ocazia de a-mi explora calitățile, seriozitatea și determinarea. Am cunoscut oameni mânați de aceeași dorință, oameni minunați care mi-au deschis și mai mult orizontul. Lângă cei mai buni îndrumători am putut să mă pregătesc, așa cum nici eu n-aș fi crezut că se poate în urmă cu ceva timp, pentru această experiență care mă motivează.

N-aș putea acum decât să îmbrățișez cu recunoștință inimile care au crezut în șansa mea”, ne-a mărturisit Roxana.

Felicitări participanților și, în special, Roxanei! Felicitări cadrelor didactice îndrumătoare! , este mesajul transmis de Colegiul Național Militar Constanța. 



foto: Facebook/ Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii