Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premii pentru elevii CNMB la Concursul Internaţional de Creaţie “Marco e Alberto Ippolito”, ediţia XX

ro

17 May, 2022 20:49 1548 Marime text
Colegiul Național Mircea cel Bătrân Constanța. Foto: ZIUA de Constanța
Cea de-a XX-a ediţie a Concursului Internaţional de Creaţie “Marco e Alberto Ippolito”, a cărui festivitate de premiere a avut loc la Reggio-Calabria, Italia, în perioada 27 aprilie – 1 mai, a fost prilej de mare bucurie pentru elevii de la Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” și pentru întregul corp profesoral graţie premiilor importante obţinute la toate secţiunile concursului: poezie, eseu, fotografie și cercetare sociologică.


Participanţii, din 12 ţări europene, s-au întrecut în creativitate, perseverenţă și pasiune, cu toţii reprezentându-și ţările cu mare cinste.


Delegaţia CNMB a purtat cu mândrie ia naţională la întâlnirile în plen, împletind astfel profesionalismul dovedit de calitatea creaţiilor trimise la concurs cu iubirea pentru spaţiul românesc.


Mâine, 18 mai, la ora 11.00, în sala “Gheorghe Coriolan”, va avea loc premierea tuturor elevilor de la CNMB care au obţinut distincţii la acest
concurs, în prezenţa d-lui Alexandru Bobe, Prorectorul Universităţii “Ovidius” Constanţa, “Personalitate de Excelenţă” la secţiunea “Ştiinţă” a ediţiei din acest an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii