Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educației - Elevii vor trebui să respecte toate măsurile de igienă și de distanțare fizică

ro

05 Aug, 2020 21:16 1625 Marime text
 
  • Trebuie să spunem că atât în scenariul 1, cât și în scenariul 2, trebuie respectate normele de igienă și normele de sănătate publică.

Întrebată cum se vor desfășura cursurile în cazul scenariului verde, Monica Anisia e declarat că elevii vor trebui să respecte toate măsurile de igienă și de distanțare fizică, potrivit Antena3. Cât despre măști, elevii de peste 5 ani vor trebui să le poate zilnic, iar în cazul celor mai mici de 5 ani, Ministerul Sănătății va fi cel care va decide.

Trebuie să spunem că atât în scenariul 1, cât și în scenariul 2, trebuie respectate normele de igienă și normele de sănătate publică. Ultimele precizări de la OMS prevăd o distanțare de 1 metru. La momentul acesta fiecare Inspectorat școlar face o analiză. Vor realiza pentru fiecare unitate de învâțământ inclusiv acea oglindă a clasei ca să vedem care sunt problemele și să găsim soluțiile până la 14 septembrie.  

Masca, la momentul acesta, prin lege (n.r. obligatorie). Este stabilit că e obligatoriu de purtat. Și dacă vă amintiți nu de foarte mult timp am încheiat examenele naționale, copiii au purtat mască la examene”. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii