Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Educației „A fost stabilită poziționarea vacanței mobile din luna februarie în întreg sistemul național de învățământ“ (VIDEO)

ro

30 May, 2022 10:41 1056 Marime text
Ministrul Sorin Cimpeanu. Foto: facebook/Ministerul EducațieiMinistrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre mai multe subiecte ce vizează viitorul an școlar.

Totodată, ministrul a menționat că a ”fost stabilită poziționarea vacanței mobile din luna februarie în întreg sistemul național de învățământ”.

„A fost stabilită poziționarea vacanței mobile din luna februarie în întreg sistemul național de învățământ. Sunt 30 de județe care au decis ca vacanța din luna februarie să fie în ultima săptămână, sunt 10 județe care au decis ca vacanța să fie în cea de a treia săptămână din februarie, este vorba de județele Argeș, Bihor, Bistrița Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova și sunt Bucureștiul și Suceava care au decis ca săptămâna de vacanță din luna februarie să fie în cea de a doua săptămână. Deci două județe au decis în a doua săptămână, 10 județe au decis în a treia săptămână, și 30 de județe au decis în ultima săptămână din februarie”, a declarat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu în cadrul conferinței de presă. 


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii