Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:29 30 01 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Masă rotundă privind asigurarea stării de bine la locul de muncă la Universitatea Ovidius din Constanța

ro

09 Nov, 2022 15:09 958 Marime text
Universitatea Ovidius ConstanțaUniversitatea Ovidius din Constanța (UOC) a organizat vineri, 4 noiembrie 2022, masa rotundă „Schimb de bune practici privind asigurarea stării de bine la locul de muncă pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, în cadrul proiectului CNFIS-FDI-2022-0586  - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea „Ovidius” din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ.

Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa, la întâlnirea care s-a desfășurat online au participat 95 de invitați - cadre didactice din mai multe centre universitare din țară, dar și reprezentanți ai unor instituții și organizații abilitate în domeniu, precum: Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Oradea, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea din Craiova, Universitatea „Petre Andrei” din Iași, Spitalul  Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, Colegiul Psihologilor din România – Filiala Constanța.

„Masa rotundă vine să completeze cursul online de formare a personalului didactic de predare și a personalului didactic auxiliar din cadrul UOC în vederea asigurării stării de bine la locul de muncă (desfășurat în perioada septembrie-octombrie în cadrul aceluiași proiect), fiind dedicată schimbului de bune practici cu personal similar, specialiști și practicieni din afara instituției noastre privind importanța asigurării stării de bine la locul de muncă pentru îmbunătățirea calității activității didactice”, precizează conf. univ. dr. Gabriela Gheorghiu directorul proiectului DIDACT-IQ.


Proiectul CNFIS-FDI-2022-0586 - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin perfecționarea continuă a personalului didactic și a mijloacelor de învățare – DIDACT-IQ a primit o finanțare în valoare de 295.000 lei din bugetul Ministerului Educației, fiind unul dintre cele șapte proiecte ale UOC, finanțate în acest an prin Fondul de Dezvoltare Instituțională.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii