Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine are loc online cel mai mare târg de facultăți internaționale

ro

07 Apr, 2021 00:00 2571 Marime text

La un an distanță de la criza provocată de pandemia COVID-19 în România, RIUF – The Romanian International University Fair s-a mutat 100% în online! După primele două ediții virtuale cu peste 15.000 de participanți, pe 8 aprilie pregătim o nouă ediție 100% online pentru siguranța ta la care poți interacționa live cu reprezentanții a peste 50 de universități și instituții educaționale.


Cei interesați vor putea găsi la Virtual RIUF reprezentanții a peste 100 de universități din 10 țări, precum și informații despre peste 7.000 de programe de licență, masterat, doctorat sau MBA în străinătate și / sau în România, la un click distanță!
Dar și detalii despre burse și procedura de aplicare în Olanda, Belgia, Austria, Germania și alte 5 țări europene sau ultimele informații despre admiterea în UK post Brexit (taxe de școlarizare, burse, procedură de admitere / aplicare).


De asemenea, vor avea loc sesiuni de discuții și ateliere practice pentru dezvoltarea ta personală și profesională în cadrul Conferinței YouForum.
 

Cum participi la eveniment?

Accesezi platforma de aici pe 8 aprilie, începând cu ora 12:00: https://myconnector.ro/login


Te loghezi folosind adresa de mail cu care te-ai înscris și parola pe care ai primit-o în mail-ul de confirmare a înscrierii
Recomandare: pentru o mai bună experiență la Virtual RIUF, accesează platforma de pe desktop, folosind Chrome, cu zoom-ul în browser la 100%


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii