Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța premiat pentru rezultatele deosebite obținute de candidați la examenele Cambridge

ro

12 Sep, 2018 14:17 4517 Marime text

La sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei recepții care a avut loc la reședința ambasadorului Marii Britanii în România, Liceul Teoretic „George Călinescu” Constanța a primit distincția Premium Member în cadrul programului de parteneriat cu British Council București Addvantage pentru numărul mare de candidați care susțin examenele Cambridge.

Trofeul acesta recunoaște meritele centrelor cu experiență în organizarea examenelor și, de asemenea, atestă calitatea acestora. Doamna prof. de limba engleză Cristina Veleanu îi felicită pe toți colegii care au fost și sunt implicați în organizarea acestor examene și le mulțumește, pe această cale, tuturor candidaților care au ales să susțină examenele Cambridge în Liceul George Calinescu.

Certificatele Cambridge au recunoaștere internațională, valabilitate nelimitată și echivalează proba de competențe lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. De asemenea, acestea sunt o condiție esențială pentru efectuarea studiilor în străinătate sau la unele facultăți cu predare în limba engleză din România, precum și pentru obținerea unui loc de muncă mai bun sau a unei burse de studii în străinătate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii