Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:09 20 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” a marcat Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane

ro

25 Oct, 2015 14:58 1643 Marime text
Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia, în parteneriat cu Poliția municipiului Medgidia, a marcat, vineri, Ziua Europeană de Luptă împotriva Traficului de Persoane, printr-o serie de activități cuprinse în proiectul „Împreună pentru Siguranță”.
 
Au participat elevii claselor a IX-a A, a IX-a E și a X-a D. Totodată, la dezbatere au participat şi adjunctul şefului Poliţiei Municipiului Medgidia, cms. şef Ioniţă Ionel şi cms. Tomescu Eugen.
 
S-au abordat aspecte privind implicațiile negative ale abandonului școlar, ale traficului și consumului de droguri și alte substanțe interzise, ale violenței în școală și în afara ei. De asemenea, s-a pus accentul pe tema răspunderii personale în comiterea unor fapte antisociale. S-a acționat în principii generale pentru a conștientiza elevii de capcanele vieții specifice vârstei, dar și de unele riscuri la care sunt supuși în permanență, punându-se accentul pe tipul de comportament al tinerelor fete și subliniind faptul că, inconștient sau nu, ar putea intra în anturaje care să le pună în pericol viața, integritatea fizică sau morală ca urmare a traficului de persoane.

Ti-a placut articolul?

Comentarii