Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanța Peste două sute de candidați s-au înscris la examenul național de definitivare în învățământ

ro

23 Jul, 2019 10:11 2229 Marime text
Miercuri, 24 iulie 2019, la Liceul Teoretic „Traian”din Constanța, va avea loc  proba scrisă a examenului naţional de definitivare în învăţământ la care s-au înscris 201 candidați.

Proba scrisă se desfăşoară începând cu ora 10,00, durata de redactare a lucrării fiind de patru  ore, iar accesul candidaţilor în centrul de examen la proba scrisă se face în intervalul 8,00 - 8,45, pe baza actului de identitate. În structura lucrării scrise, subiectul de specialitate are o pondere de 60%, iar subiectul de metodică de 30%, 10% din punctaj fiind acordat din oficiu. Nota minimă de promovare a examenului este 8 (opt). Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Candidatul care se retrage din proprie iniţiativă poate solicita anularea lucrării, pe baza unei declaraţii, predă lucrarea şi foaia cu subiecte şi părăseşte sala după cel puţin o oră, dar nu la mai mult de 3 ore de la deschiderea plicului cu subiecte. Este interzis accesul candidaților în sălile de concurs cu genți, poșete, ziare, reviste, cărți, caiete, mijloace electronice de calcul, telefoane mobile sau orice alte mijloace care intermediază/facilitează comunicarea la distanță, alte obiecte/materiale a căror utilizare afectează desfășurarea examenului în condiții de legalitate, echitate și obiectivitate.

Rezultatele se afişează la sediul centrului de examen şi se publică pe site-ul www.definitivat.edu.ro, miercuri, 31 iulie 2019, urmând ca în perioada, 31.07-1.08.2019 să se înregistreze contestaţiile, iar luni, 5.08.2019 să fie afișate rezultatele finale.

Toate informațiile referitoare la examenul național de definitivare în învățământ se află pe  site-ul: https://www.isjcta.ro/examene-nationale-2/definitivat/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii