Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:18 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa a aprobat cea de-a doua clasă pregătitoare la Liceul Teoretic „Ioan Cotovu“ din Hârşova (galerie foto)

ro

20 Sep, 2019 00:00 2529 Marime text

Zilele trecute, ne-a contactat prof. Alexandru Bujeniţă, directorul Liceului Teoretic „Ioan Cotovu” din Hârşova, să ne aducă la cunoştinţă faptul că Inspectoratul Școlar Judeţean Constanţa i-a aprobat şi cea de-a doua clasă pregătitoare.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, cotidianul ZIUA de Constanţa consemna într-un articol nemulţumirile mai multor directori de unităţi de învăţământ constănţene în legătură cu planul de şcolarizare aprobat... modificat la clasa pregătitoare.

Pe de altă parte, directorul de la Hârşova era fericit că a reuşit să semneze un contract de sponsorizare cu o mare companie constănţeană, în valoare de  39.002,25 Iei, reprezentând contravaloarea unor ghiozdane complet echipate cu rechizite adecvate, în scopul susţinerii evenimentului Happy Grains, având ca scop creşterea interesului copiilor din mediile rurale ale României către şcoală şi către actul educativ.

„De asemenea, ne-au propus organizarea unui concurs de eseuri, pe tema «Seminţe fericite», iar lucrările vor fi cuprinse într-o broşură a companiei, dar şi în revista liceului «Nuferii Dunării»”, mai declara prof. Bujeniţă.

Sursa foto: Liceul Teoretic „Ioan Cotovu“ Hârşova
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii