Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:22 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Construcții din cadrul Universității Ovidius din Constanța lansează pentru studenții săi un concurs de proiecte

ro

26 Apr, 2021 12:28 507 Marime text
  • Concursul de proiecte se va desfășura în perioada 26 aprilie – 28 mai 2021, și se adresează tuturor studenților Facultății de Construcții.
  • Valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate câștigătorilor concursului de proiecte este de 6000 lei, fiind asigurată de partenerul SC CHIMPEX SA.
Facultatea de Construcții din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu SC CHIMPEX SA Constanța, membru al grupului AMEROPA, lansează Concursul de proiecte cu titlul „Modernizarea și sistematizarea accesului în terminalul Chimpex din Portul Constanța”, informează șef lucrări dr. ing Cosmin Filip, decanul facultății.

Potrivit sursei citate, concursul de proiecte se va desfășura în perioada 26 aprilie – 28 mai 2021, și se adresează tuturor studenților Facultății de Construcții.

„Este un concurs de proiecte pe care l-am pregătit cu mare drag și atenție împreună cu partenerul CHIMPEX SA, care și-a asumat pentru această activitate și rolul de sponsor. Am reușit să aducem în fața studenților o temă de concurs ce este o veritabilă provocare, fiind, practic, o cerință a mediului economic. Prin implicarea cadrelor didactice de specialitate din facultate va fi acordat suport, îndrumare permanentă echipelor de studenți participanți, suplimentând astfel acumularea de cunoștințe și abilități de către studenți prin activități practice, stimulatoare și cu aplicabilitate directă în mediul economic” a declarat decanul Facultății de Construcții, șef lucrări dr. ing. Cosmin Filip.

Valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate câștigătorilor concursului de proiecte este de 6000 lei, fiind asigurată de partenerul SC CHIMPEX SA.

„Se simte în rândul studenților noștri un interes deosebit pentru acest concurs, contribuind în acest sens atât prestigiul de a câștiga un astfel de concurs, cât și valoarea totală a premiilor ce vor fi acordate. Astfel, se stimulează creativitatea și inovarea, lucrul în echipă, precum și dorința de a da tot ce este mai bun. Este un adevărat exercițiu practic în mediu real pentru pregătirea viitorilor ingineri”, a precizat coordonatorul principal al studenților pentru acest concurs de proiecte, șef lucrări dr. ing. Dan Bucur Pericleanu.

„Am făcut deja o tradiție din organizarea unor de evenimente pentru studenții Universității Ovidius din Constanța, iar acum ne-am implicat cu mare interes într-o activitate dedicată studenților Facultății de Construcții. Această acțiune face parte din politica organizației noastre, aceea de a sprijini și contribui la formarea viitorilor specialiști ai României, fiind alături de mediul universitar constănțean ori de câte ori este nevoie de noi”, a precizat Directorul general al SC CHIMPEX SA, Mihai Panait.

Ti-a placut articolul?

Comentarii