Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:44 01 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea Națională 2021 Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la proba de matematică (document)

ro

24 Jun, 2021 11:34 1912 Marime text
  • La primul subiect al examenului de matematică, elevii au avut de rezolvat 6 exerciții de tip grilă, cu un singur răspuns corect, pentru fiecare rezolvare corectă elevii fiind notați cu câte 5 puncte.
  •  
  • La Subiectul al II-lea elevii au avut de rezolvat 6 probleme de geometrie, răspunsul fiind tot tip grilă, unul singur fiind cel corect. Pentru fiecare răspuns corect elevii erau notați cu câte 5 puncte fiecare. 

Astăzi, 24 iunie 2021, absolvenții de clasa a VIII-a au susținut a doua probă din cadrul examenului de Evaluare Națională, cea de matematică.
 
Probele au început la ora 09.00 și s-au derulat în 120 de centre din județul Constanța (65 mediul urban, 55 mediul rural). 4864 de elevi constănțeni s-au înscris pentru a participa la acest examen care reprezintă modalitatea de evaluare sumativă externă a competențelor dobândite pe parcursul învățământului gimnazial.
 
Potrivit ISJ Constanța, timpul efectiv de lucru pentru fiecare probă este de 120 de minute, după alocarea celor 15 minute dedicate completării casetei cu datele de identificare, conform prevederilor art.17 alin. (10) din Metodologia de organizare şi desfăşurare a evaluării naţionale.

Elevii au primit la proba de matematică a Evaluării Naționale varianta 3 a subiectelor propuse. 

La primul subiect al examenului de matematică, elevii au avut de rezolvat 6 exerciții de tip grilă, cu un singur răspuns corect, pentru fiecare rezolvare corectă elevii fiind notați cu câte 5 puncte.

La Subiectul al II-lea elevii au avut de rezolvat 6 probleme de geometrie, răspunsul fiind tot tip grilă, unul singur fiind cel corect. Pentru fiecare răspuns corect elevii erau notați cu câte 5 puncte fiecare. 

În Secțiunea Document a materialului puteți studia subiectele pe care le-au avut elevii de rezolvat la proba de matematică a evaluării naționale. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii