Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:41 25 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Evaluarea Națională 2021 Câți elevi au participat la proba de matematică în județul Constanța

ro

24 Jun, 2021 14:35 1024 Marime text
  • La nivelul județului Constanța au fost prezenți 4707 de candidați.
  • Nu s-au prezentat la examen 157, reprezentând un procent de 3% din totalul de candidați înscriși.
  • La nivelul județului Constanța nu există candidați care să suțină probă de Limba și literatura maternă

Astăzi, 24 iunie, s-a desfășurat a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (Matematică) – sesiunea 2021.

Potrivit reprezentanților ISJ Constanța, la nivelul județului Constanța au fost prezenți 4707 de candidați. Nu s-au prezentat la examen 157, reprezentând un procent de 3% din totalul de candidați înscriși. Nu au fost înregistrate situații speciale.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Matematică vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00.

La nivelul județului Constanța nu există candidați care să suțină probă de Limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate marți, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen).

Comunicarea rezultatelor obținute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecția datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele și prenumele candidaților și care au fost distribuite candidaților, pe bază de semnătură de primire, la prima probă susținută.
Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii