Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de la Liceul Teoretic „Traian” au reprezentat România la proiectul european Erasmus „A Healthy Generation for a Happy Society”

ro

31 Jan, 2019 14:19 3886 Marime text
Liceul Teoretic „Traian”, reprezentat de dir. prof. Caracoti Constantin, dir. adj prof. Chivu Dorina și de prof. psiholog Silvia Boruga, a participat la Proiectul European Erasmus+ Youth Exchange Project -  „A Healthy Generation for a Happy Society”,  care s-a desfășurat în Kahramanmaras, Turcia în perioada 13.01.2019 – 23.01.2019.

Țările participante la proiect au fost Romania, Macedonia, Lituania  și Turcia. Grupul care a reprezentat România a fost format din opt persoane: prof.psiholog  Silvia Borugă, în calitate de lider și șapte elevi din cadrul  Liceului Teoretic „Traian”.


Obiectivele proiectului au vizat prevenirea în rândul tinerilor a comportamentelor de risc precum consumul de tutun, alcool, droguri și alimentele  nesănătoase  și oferirea  unor alternative de petrecere a timpului liber precum sport, arta și activități culturale.  Au avut loc vizite în centre medicale, obiective turistice din orașul Gaziantep,  instituții de învățământ, în muzee dar și întâlniri cu înalte autorități din zonă. Proiectul a fost desfășurat  cu sprijinul Asociației Tinerilor pentru Inițiativă Civică, Galați, reprezentata de domnul Laur Petrea, căruia îi multumim pe aceasta cale.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii