Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:27 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevi ai Liceului Teoretic „Traian”, câştigători ai unui concurs important. De ce le este umbrită bucuria

ro

19 Apr, 2017 20:14 1157 Marime text
Un grup de elevi ai Liceului Teoretic „Traian” din Constanţa, câştigători ai concursului NASA Space Settlement, nu găseşte bani pentru a participa la conferinţa organizată, în iunie, în Statele Unite.  

„Noi am trimis mai multe solicitări, inclusiv înspre Consiliul Local. Dus şi întors pentru fiecare copil costă în jur de 20.000 de euro. Sunt zece copii care trebuie să ajungă în Statele Unite”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, directorul Constantin Caracot.

„Ei trebuie să fie premiaţi între 5 şi 7 iunie, există o invitaţie din Statele Unite”, a mai spus acesta.

Contactată de cotidianul ZIUA de Constanţa, Gabriela Bucovală, inspectorul şcolar general al ISJ Constanţa, spune că acest concurs nu se numără pe lista celor finanţate de Minister.
 

„Este un concurs la care participă oricine doreşte. Totul se trimite prin poştă, conform regulamentului. Se primeşte o invitaţie pentru cine doreşte să meargă la o conferinţă. Din câte ştiu, se trimit sute de proiecte şi participanţii care au avut proiecte bune primesc această invitaţie la conferinţă, care în fiecare an se organizează în altă parte”, a declarat Gabriela Bucovală.
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii