Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După două săptămâni de vacanță, elevii au reînceput cursurile. Lista școlilor din județul Constanța care îndeplinesc condițiile pentru cursuri în format fizic (DOCUMENT)

ro

08 Nov, 2021 09:32 2826 Marime text
Elevii din mai bine de jumătate din școlile din țară au revenit de astăzi fizic la școală, după o vacanță forțată de două săptămâni. 

Ministrul interimar al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunțat duminică, 7 noiembrie, că 67,79% din numărul total al unităţilor de învăţământ, de stat şi privat, au decizie de desfăşurare a cursurilor cu prezenţă fizică, începând de astăzi, 8 noiembrie. 

Mai exact este vorba despre 4.847 de unităţi de învăţământ, cu un număr aproximativ de două milioane de elevi şi preşcolari.

Confoim ordinului comun semnat de ministrul Educației și cel al Sănătății, pentru deschiderea școlilor în format fizic este impusă condiția ca personalul școlii să fie vaccinat în proporție de peste 60%. 

Potrivit ultimei situații transmise de Inspectoratul Școlar al Județului Constanța, în județul Constanța aproximativ 30 de unități de învățământ nu îndeplinesc această condiție. 

În Secțiunea Document a materialului puteți studia lista cu unitățile de învățământ din județul Constanța și rocentul de vaccinare al personalului din fiecare școală sau grădiniță în parte. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii