Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestații depuse la ISJ Constanţa, în urma desfășurării concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct

ro

23 Nov, 2016 16:37 3203 Marime text
Potrivit calendarului de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar,  în perioada 21-23 noiembrie, au fost depuse contestații la proba de interviu.

Astfel, la nivelul județului Constanța, au fost înregistrate cinci contestații ale următoarelor cadre didactice: Belcin Mădălina (director - Colegiul Național Pedagogic „Constantin Brătescu”), Dănilă Simona  (director- Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia), Marcu Isabela (director- Liceul Tehnologic „V. Madgearu” din Constanța), Pisaltu Mirela  (director și director adjunct, Școala Gimnazială Nr. 12 „B.P. Hasdeu”).

Soluţionarea contestaţiior şi afişarea rezultatelor finale vor avea loc în perioada 24 noiembrie - 9 decembrie. În acest sens, Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a decis ca evaluarea acestor contestații să fie făcută de o comisie din alt județ decât cel în care a fost susținută proba. Vor fi declarați „admiși” candidații care au realizat un punctaj de cel puțin 35 de puncte pentru fiecare probă și un punctaj total de cel puțin 105 puncte prin cumularea punctajelor celor trei probe de concurs.

Rezultatele finale  vor fi validate în consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar și vor fi  transmise către  Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice  vineri,  16 decembrie.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii